TAILOR-MADE EVENTS

Réceptions
01.
Hold your receptions in the heart of Burgundy's winegrowing region
The Château's resident chef and his team are internationally renowned for their skill in preparing the mouthwatering menus enjoyed by the hundreds of guests at the celebrated Chapitre banquets. For them, nothing is too much trouble and they are at your complete disposal. Served à l'anglaise (as laid down by the strict rules of the Rabelaisian gastronomic code), each dish is further elevated by the painstaking expertise of our sommeliers.
No-one comes to the Château du Clos de Vougeot on a mere whim. You come because you know you are guaranteed a unique and unforgettable experience.
Réceptions
Réceptions
02.
Experts in the art of gastronomic match-making
On the gastronomic side, our master-chef, backed up by his team of cooks and pastrycooks, will devise and suggest seasonal recipes prepared in the Château's kitchens from the best produce Burgundy's terroir can offer. As for the cellar, our sommeliers are past-masters in the art of matching food with tasteviné wines from Burgundy's climats, specially selected by the Confrérie des Chevaliers du Tastevin.

Réceptions
Réceptions
04.
  • Thursday, the 03 of March 2023

  • Tuesday, the 04 of April 2023

  • Thursday, the 06 of June 2022

    It has been a real pleasure to work together with you and we really hope that this was just the start of a great collaboration that might be repeated in future events. Thanking you again
    It has been a real pleasure to work together with you and we really hope that this was just the start of a great collaboration that might be repeated in future events.
    Thanking you again for all the help, I wish you a lovely day! All the best from Italy,

    B. Pifferi
    Genius Progretti


  • Thursday, the 05 of May 2022

  • Friday, the 04 of April 2022

  • Monday, the 03 of March 2020

    "Je souhaite partager avec vous les nombreux compliments que j'ai reçu concernant la qualité de votre accueil, des mets & vins, et de l'ambiance créée par les Cadets de
    "Je souhaite partager avec vous les nombreux compliments que j'ai reçu concernant la qualité de votre accueil, des mets & vins, et de l'ambiance créée par les Cadets de Bourgogne, lors de la soirée de vendredi.
    Encore Merci pour votre implication.

    Cordialement,"

    Pierre Boulet
    Le 9 novembre 2018
  • 54ème Congrès des Directeurs d'OPH

    Cher Monsieur, Je tenais à vous remercier chaleureusement pour la qualité de votre accueil et de la soirée que vous nous avez orchestrée, à l'occasion de notre 54ème Congrès des
    Cher Monsieur,
    Je tenais à vous remercier chaleureusement pour la qualité de votre accueil et de la soirée que vous nous avez orchestrée, à l'occasion de notre 54ème Congrès des Directeurs d'OPH. L'ensemble des participants a largement plébiscité le choix des mets, des vins et l'animation des Cadets de Bourgogne, sans oublier les annonces de chacun des plats par les Sonneurs. Soyez assuré que cette 54ème édition restera dans les mémoires, notamment grâce à cette magnifique soirée passée en votre compagnie.   Je compte sur vous pour remercier vos équipes et votre maître de salle pour sa disponibilité très appréciée.   Encore merci. Cordialement.

    Christophe BERION


  • Soirée d'anniversaire - Février 2022

    " Encore nos vifs remerciements à toute l'équipe, Monsieur Fussner, Monsieur Monfourny, Madame Alexandra Bouvret, Cheffe de cuisine, Monsieur Thierry Perceval, Maître d'Hôtel, sans
    " Encore nos vifs remerciements à toute l'équipe, Monsieur Fussner, Monsieur Monfourny, Madame Alexandra Bouvret, Cheffe de cuisine, Monsieur Thierry Perceval, Maître d'Hôtel, sans oublier tout le service qui ont contribué à l'excellent déroulement de notre soirée d'anniversaire dont nous garderons un mémorable souvenir. "

    M.A Chaley

  • American University of Paris

    " Thank you for arranging a most fabulous evening at the Chateau de Clos de Vougeot for the American University of Paris. Everyone enjoyed your talk in the courtyard about the history of the
    " Thank you for arranging a most fabulous evening at the Chateau de Clos de Vougeot for the American University of Paris. Everyone enjoyed your talk in the courtyard about the history of the Chateau and the Confrerie.
    The table setting was magnificent, as was the food and the wines. The service was impeccable. Everyone said it was an evening they will never forget."
    Best regards,
    Gene
  • Monday, the 03 of March 2020

    « Bonjour,Je tenais à vous remercier de votre accueil dans ce lieu extraordinaire qu'est le Clos de Vougeot. Notre soirée s'est parfaitement déroulée et l'ensemble des convives
    « Bonjour,
    Je tenais à vous remercier de votre accueil dans ce lieu extraordinaire qu'est le Clos de Vougeot. Notre soirée s'est parfaitement déroulée et l'ensemble des convives était enchanté, les retours extrêmement positifs nous arrivent tous les jours.

    Le repas était délicieux et le service toujours aussi impeccable. L'ensemble du CA se joint à moi pour vous remercier, vous féliciter, et transmettre ces félicitations à votre équipe.
    Bien cordialement,»
    Sophie Vieillard Institut Français d'Étiopathie
    Responsable administrative et communication
    Le 31 mai 2019

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