TAILOR-MADE EVENTS

Réceptions
01.
Hold your receptions in the heart of Burgundy's winegrowing region
The Château's resident chef and his team are internationally renowned for their skill in preparing the mouthwatering menus enjoyed by the hundreds of guests at the celebrated Chapitre banquets. For them, nothing is too much trouble and they are at your complete disposal. Served à l'anglaise (as laid down by the strict rules of the Rabelaisian gastronomic code), each dish is further elevated by the painstaking expertise of our sommeliers.
No-one comes to the Château du Clos de Vougeot on a mere whim. You come because you know you are guaranteed a unique and unforgettable experience.
Réceptions
Réceptions
02.
Experts in the art of gastronomic match-making
On the gastronomic side, our master-chef, backed up by his team of cooks and pastrycooks, will devise and suggest seasonal recipes prepared in the Château's kitchens from the best produce Burgundy's terroir can offer. As for the cellar, our sommeliers are past-masters in the art of matching food with tasteviné wines from Burgundy's climats, specially selected by the Confrérie des Chevaliers du Tastevin.

Réceptions
Réceptions
04.
  • Dîner de gala Euro-Toaques - Dimanche 7 avril 2024

    Nous tenions à vous adresser ce message pour exprimer notre plus grande reconnaissance pour votre accueil chaleureux lors du dîner de gala Euro-Toques qui s'est tenu dans votre magnifique
    Nous tenions à vous adresser ce message pour exprimer notre plus grande reconnaissance pour votre accueil chaleureux lors du dîner de gala Euro-Toques qui s'est tenu dans votre magnifique établissement.Votre équipe a fait preuve d'un professionnalisme irréprochable tout au long de la préparation de cet événement prestigieux. Votre sens du détail et votre souci du service ont véritablement contribué à créer une atmosphère féérique pour tous les convives présents. Le dîner de gala, préparé par votre talentueuse cheffe, a été un véritable enchantement pour les papilles. Chaque plat était un véritable chef-d'œuvre culinaire, associé à des vins d'exception, ce qui a émerveillé nos invités. En plus de votre expertise culinaire, nous tenions également à souligner votre savoir-faire en matière de mise en scène et de décoration. Chaque détail, des nappes élégantes aux bougies scintillantes, a contribué à créer une atmosphère magique qui a fait l'unanimité auprès de nos invités. La qualité de votre accueil et de votre service a été saluée par tous. Votre équipe attentionnée et souriante s'est assurée que chaque convive se sente comme un invité de marque. Votre professionnalisme et votre engagement sans faille ont été vivement appréciés.
    Le Bureau Euro-Toques
  • Wednesday, the 10 of October 2024

  • Monday, the 05 of May 2024

  • Monday, the 04 of April 2024

  • Tuesday, the 04 of April 2023

  • Monday, the 02 of February 2024

  • Thursday, the 06 of June 2022

    It has been a real pleasure to work together with you and we really hope that this was just the start of a great collaboration that might be repeated in future events. Thanking you again
    It has been a real pleasure to work together with you and we really hope that this was just the start of a great collaboration that might be repeated in future events.
    Thanking you again for all the help, I wish you a lovely day! All the best from Italy,

    B. Pifferi
    Genius Progretti


  • American University of Paris

    " Thank you for arranging a most fabulous evening at the Chateau de Clos de Vougeot for the American University of Paris. Everyone enjoyed your talk in the courtyard about the history of the
    " Thank you for arranging a most fabulous evening at the Chateau de Clos de Vougeot for the American University of Paris. Everyone enjoyed your talk in the courtyard about the history of the Chateau and the Confrerie.
    The table setting was magnificent, as was the food and the wines. The service was impeccable. Everyone said it was an evening they will never forget."
    Best regards,
    Gene
Réceptions
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